Nyt on sitten ekat kisat korkattu! Oltiin Tuukk:in epiksissä tuusulassa. Osallistujia oli noin 18, tarkkaa lukua en muista. Ihan kivat pienet kisat siis. Perjantaina olisi tarkoitus lähteä Nummi-Pusulaan mölleilemään, koska jo reilu parin viikon päästä on agirotu! Harjoitusta on siis saatava. Omalla agi-kentällä meillä on jonkin verran ongelmia karkaamisen kanssa, mutta tuolla kentällä mitään ongelmaa ei ollut. Kontakti oli täydellinen ja Onnilla oli hauskaa.

Radalla oli 17 estettä ja oli jotain pieniä ohjauskikkoja. Ei kuitenkaan mitään yli vaikeaa. Kaikki alkoi tosi hyvin ja Onni juoksi hyvää vauhtia. Myöhemmin videota katsellessa olen kyllä sitä mieltä, että vauhtia saisi olla lisää. A oli radalla kaksi kertaa melkein peräkkäin ja ensimmäinen kerta meni tosi hyvin, toisella kerralla tuli kielto kolme kertaa ja siitä hylly. Loppurata meni tosi hyvin. Ilman A:ta olisi meille tullut puhdas nollarata. Olen tosi tyytyväinen Onnin menoon! Jäi hirmu hyvä fiilis kisoista. Nyt vähän ajan päästä hylsy vähän harmittaa, mutta tilanteessa ei yhtään. Iskä yritti kuvata rataa, mutta käskin hänen olla kaukana, ettei vaan Onni haistaisi. Rata kuvattiin iphonella, että menee hetki kunnes saan sen nettiin. Eikä siitä kyllä paljoa selvää saa, kun pieni valkoinen pläntti juoksee radalla harmaan kepin vierellä:) Rata meni suurin piirtein näin: hyppy-hyppy-putki-hyppy-puomi-hyppy-hyppy-muuri-putki-A-hyppy-A-hyppy-putki-hyppy-putki-hyppy. Piirsin ohjelmalla radan ja liitän sen tähän. Muuten ihanneaika oli 55s ja Onnin aika 46s. Aika olisi mennyt 40 sekuntiin, jos A:ta ei olisi tarvinnut vääntää kolmeen kertaan.. Paras aika oli 38s, että ehkä oltaisiin oltu sijotuksilla jos kaikki olisi mennyt putkeen;)

Helmistäkin on uutisoitava välillä! Eilen käytiin eläinlääkärillä ja trombosyyttiarvot oli ihan hyvät. Viimekerrasta oli laskenut, mutta silti hyvissä arvoissa liikutaan. Lääkitystä jatketaan samalla annostuksella. Helmi tyttelin pitäisi päästä taas mejäilemään, viimekerrasta on melkein kuukausi..

Se video ilmestyy varmaan ihan lähiaikoina, mutta tässä ratapiirros=)

1276717082_img-d41d8cd98f00b204e9800998e