Huhhuh, on tuo pallero vaan aika kova tapaus. Pistää meidät ihmiset kovaan testiin:) Aikasiin aamuherätyksiin on jo totuttu, ja siinä onkin hyvää koulurytmiharjotusta samalla minulle.

Onni viuhattaa entiseen tapaansa energisenä ja rohkeasna koikkeripoikana. Osaa se kyllä kunnon "draamaqueenkin" olla. Kun Helmi Onnille vähän kovemmin näyttää, poika juoksee pöydän alle ja kiljuu kuin pieni sika. Nuo kaksi ovatkin hämmästyttäneet kaikki meidät ihmiset. Joka ilta on pieni riehka-sessio, jossa Helmi ja Onni leikkii. Meidän ihmetykseksi yleensä kun Onni ei enää jaksaisi leikkiä pääsee Helmi vasta vauhtiin. Vaikka näitä leikkihetkiä ja helliä hetkiä aina välillä tulee, joskus Helmiä ei vähempää voisi joku Onni kiinnostaa. Silloin se kyllä näytetään selkeästi.

Kaikkea uutta on Onni päässyt viimepäivinä kokemaan. Yhtenä päivinä leikattiin kynnet, mikä meni todella hyvin! Helmillä se ei koskaan ole ollut noin helppoa. Uusi iso maailma on tullut jonkin verran tutuksi. Lähimetsässä käytiin ensin vain Onnin kanssa kahdestaan ja nyt ainakin aamulenkkillä on käyty molempien koirien kanssa yhtä aikaa. Metsässä Onni saa kunnolla riehkata vapaana. On se vaan niin ihana paikka, että pitää aina metsälenkin lopuksi vetää pienet hepulit:) Eläinkaupassa oli Onnin mielestä ihanaa! Oli niin paljon ihania hajuja, ettei se osannut päättää mihin menisi. Kohta siellä vieraillaankin uudestaan, kun Onnin pentupanta on jäänyt sille pieneksi.

Hauskoja vikoja lomapäiviä kaikille!