JES! Vihdoin kesäloma on alkanut. Se tarkoittaa siis sitä, että koirilla on seuraa koko päivän. Helmi varmaan jo haaveilee, että koulut ja työt alkaisi pian, että se pääsisi nukkumaan päivisin. Kesäloma aloitettiin tänä kesänä makalla Teuvalle.

Elikkäs viime perjantaina lähdettiin mummolaan Teuvalle isän ja koirien kanssa. Minun serkullani oli ylppärit lauantaina, joten se oli määränpää. Matka meni tosi hyvin vaikka olikin pitkä. Ajattelin, että Onni temppuilisi koko viisituntisen matkan, mutta poika vetikin vain syvästi sikeitä hyvän väsytystreenin ansiosta. Helmi taas tapansa mukaan päivysteli koko matkan hereillä. Mummolassa Onni oli taas ihana uhmaikäinen lapsi. Se yritti kokeilla kaikkia minua myöten. Poitsu pidettiin hyvin kurissa ja loppupäivistä se ymmärsi, että on kastin alin jäsen. Mummua Onni piti heikoimpana lenkkinä. Astumista oli aika monessa välissä ja Onni myös nosti jalkaa mummua vasten.. Siitä kyllä sai poika sellaiset lähdöt ettei toivottavasti tee uudelleen. Taloa se ei kuitenkaan onneksi merkkaillut. Helmi käyttäytyi normaaliin tapaansa nätisti, keittiön ruokakomerolla päivystäen. Onnista ehdottomasti parasta oli se, kun käytiin parrassa heittelemässä palloa ja uimassa. Parrassa on iso nurmikenttä, jonne heitettiin pallo ja Onni sai kirmailla onnellisena sydämensä kyllyydestä! Kyllä se nautti! Lintujakin oli pakko jahdata vähän, kun kerran maalla oltiin. Onni ottikin kunnon lädöt ja ajoi lintuja jonnekkin metsään. Ajeli niitä sielä hetken ja tuli takaisin. Muutaman ekstra lyönnin taisi sydän lyödä, kun poitsu katosi näkymättömiin. Kuitenkin tiedän, että se tulee aina takaisin. Helmi taas puolestaan veti omaa showta mummolassa. Sillä oli vatsa löysällä syötyään kaikki eväs possunsaparot minun laukusta. Hemu väänsi yhteensä seitsemät ripulit mummolaan. Tosi kiva! Se oli tehnyt ne yön aikana, ettei kukaan ollut huomannut. Sitten parrassa Helmi karkasi vanhalle nuotiolle ja löysi sieltä ilmeisesti palanutta makkaraa. Sillon neitiähän ei millään ilveellä saanut kiinni. Kaikista kommelluksista huolimatta oli kyllä hyvä reissu! Olen erityisen ylpeä koirista matkoilla, ne sujuivat kuin unelma! Takasin tullessa koirat olivat vaan takakontissa keskenään eikä Helmi edes meinannut tulla sieltä ulos.

Tänään Onni täyttää yhden vuoden! ONNEA ONNI! Poika ei kyllä henkisesti ole kasvanut sitten tippaakaan. Ja aika pentuselta se vielä näyttää:) Käytiin äitin kanssa ostamassa possunkorvia ja muuta hyvää lahjaksi. Kakuksi tehdään jotain kivaa illalla. Onnea kaikille muillekin luppakorville!

1276354550_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 1v. Onni

1276354675_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Isi ja Onni parrassa uimassa

1276354728_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Helmi ja Onni nukkuu mummulan sohvalla