Hrr.. Kylmät ilmat on selvästi tulossa ja sen huomaa koiratkin. Aamulenkille lähtö kuuden aikoihin muutaman asteen pakkasessa ei hirveästi innosta koiria. Takit päällä ulos tallustellaan valkoiseen metsään. Tänään Onni aristeli jalkoja ensimmäisen kerran ja pyrki lenkillä minun syliin. Taitaa poika haluta pikkutossut jalkaan. Helmi on jo tietty tottunut kylmyyteen, mutta kortisoonin takia todella ohuen karvan vuoksi silläkin pidetään takkia päällä. Ensilumi tuli ja suli kerran pois, mutta tuli koirien iloksi taas uudestaan. Helmi ainakin rakastaa tunkea päätä lumen sisään ja etsiä kaikki kadonneet hajut peitteen alta. Onni vaan pomppii ja hölmöilee isosiskon vieressä, eikä oikeen tiedä mitä sillä lumella pitäisi tehdä. Ainakin lumipallot on aika kova juttu tällä hetkellä. Toivottavasti lunta sietäisi pitkään, sillä koirat ei sateesta tykkää. Jos ulkona sataa ja lähdetään ulos molemmat jää ovelle tuijottamaan minua: "Hulluksä oot ku tonne sateeseen lähet. Mee vaa yksinäs!" Molemmat pitää melkein kiskoa ulos, Onni on vielä pahempi arkajalka. Oikea tosimies sekin:)

No, vedestä Onni-poika ei muutenkaan hirveästi välitä. Suihkussa käydään, jos ihminenkin tulee itse suihkuun. Muuten se on ehdoton ei. Jos tassut kastuu, niin Onnin mielestä myös ihmisen tassut pitää kastua myös. Uiminenkaan ei ihan Onnin lempparipuuhaa ole. Kävimme Hyvinkään koirakylpylässä pentukurssilla, johon sisältyy lopuksi aina uintia. Altaassa poikahan on oikea vesipeto, mutta maalle päästyään se tärisee kuin tehosekotin. Ehkä siitäkin pelosta päästään pois kokemuksen kautta. Laitan vielä pari kuvaa, kotisivuilla pitäisi kohta olla video uinnista.

Tämä viikonloppu tulee olemaan Onnille täynnä. Ensin lauantaina pentuetapaaminen ja sunnuntaina pentuagility, maanantaina sitten taas tokoa+uinti. Kirjottelen niistä myöhemmin lisää!

1257874265_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Odotellaan uimaan pääsyä

1257874123_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Uimassa käytiin!

T. Helmi, Onni ja Sofia