Heips!

Kesä se on kai jo täällä, vaikkei siltä oikeen vaikuta.. Nytkin ikkunasta näkyy vain mustien pilvien peittämä taivas. Siitä tietää, että lenkeistä tulee tosi tylsiä. Enhän minä voi tassuja upottaa märkään nurmikkoon, eli kävelen vain Sofian perässä asfaltilla. Kumpa jo kohta tulisi lämpimät kelit, niin pääsisin nurmikolle köllimään.

Pari viikkoa sitten oli joku juhla (Rollen YO) meillä kotona. Koko talo oli täynnä ihania ihmisiä ja RUOKAA! Oli se kyllä aika hankalaa pysyä kurissa kun koko pöytä notkui kaikenlaisia herkkuja. Sain minä sitten oman luun lopulta, mutta joku ryökäle mies yritti varastaa sen minulta! Piti mennä sen jälkeen turvaan syömään, ettei kukaan pääsisi minun apajilleni.

Agilitytreeneissä olen käynyt ahkerasti joka maanantai. Alan jo ruveta oikeasti olemaan innoissaan agilitysta. Tai no ehkä laitetaan sekin namien piikkiin.:) Eilen oli viimeinen kerta kesäkaudella. Tehtiin oikein pientä ratatreeniä. Meni siinä ihan pää pyörälle, kun rata vain jatkui, eikä loppunutkaan parin esteen jälkeen. Sofia puhui jostain, että veisi minut nyt joihinkin möllikisoihin kokeilemaan. Ajattelinkin vähän etukäteen keksiä jonkun jäynän Sofialle, ettei varmaan kisat menisi putkeen!

T. Helmi